/ Blog / Haal Jane in huis, stap voor stap

Haal Jane in huis, stap voor stap

Je hoeft helemaal geen techneut of gadgetfreak te zijn om Jane bij jouw thuis te installeren. Meer dan een stabiele internetverbinding en een (klein)kind met een smartphone of tablet heb je niet nodig. Onze Jane-app loodst je stap voor stap door het installatieproces. 

Download de applicatie op je smartphone in de App Store of Google Play Store. Open de app, maak een profiel aan en dan ben je klaar om de installatie te starten. Volg de instructies op je scherm of maak het je extra gemakkelijk en bekijk onze handige installatievideo.

Zo, je bent helemaal klaar voor een onbezorgde toekomst. Vanaf nu kan je jouw senior in de app volgen en na 25 dagen is de patroonherkenning compleet. De alarmknoppen zijn nu al klaar voor gebruik. Vannacht slaap je op beide oren.

Installatie_jane-tip-3

TIP

Plaats de alarmknoppen laag bij de grond voor optimale bereikbaarheid na een val en zorg ervoor dat de sensoren niet meer dan 7 m van de hub verwijderd zijn. Het signaal gaat gewoon door je muren heen. Zo houden we het signaal buiten bereik van derden en is Jane extra veilig. 

 

Download de iOS app

Download de Android app