/ Blog / Jane, vijfmaal zoveel meer dan een alarmknop

Jane, vijfmaal zoveel meer dan een alarmknop

Met een personenalarm is er altijd hulp binnen handbereik. Met één simpele druk op een knop kom je in contact met een zorgverlener. Vaak bestaan deze zorgoplossingen uit één of meerdere alarmknoppen. Wat een vals gevoel van veiligheid geeft. Denk simpelweg aan het aantal keer dat je zelf iets vergat mee te nemen, zoals een alarmknop. Bij Jane, geloven we dat dat beter kan. Ontdek in deze blog vijf redenen waarom Jane zoveel meer is dan een alarmknop.

1. Jane, ook een alarmknop, maar meteen ook zoveel meer.

Door het unieke samenspel van meerdere alarmknoppen, bewegingssensoren en een gebruiksvriendelijke Jane-applicatie die alle elementen verbindt, creëren we een zorgoplossing die de controle van een klassiek zorgsysteem combineert met de veiligheid van een toekomstgericht systeem op basis van zorgregels - "Als Marcel voor 10u niet in de keuken is geweest, wil ik een melding ontvangen." en afwijkende patronen in het gedrag. Al die meldingen - instant, intelligente en op maat - integreren we moeiteloos in eender welk communicatiesysteem of zorgkring. Bijna onmogelijk dus om een melding, ook bij verlies van bewustzijn of het vergeten van een alarmknop.

visual-3

2. Met Jane, combineer je 24/7 overzicht met inzichten over een langere periode.

De activiteit van een senior is op ieder moment raadpleegbaar via onze dashboards op smartphone of tablet. Die inzage in de activiteit binnen individuele kamers/flats, betekent meteen ook geen onnodige kamerbezoeken meer. Zo verhogen we niet alleen de efficiëntie van het zorgpersoneel, maar meteen ook de privacy van de senior.

Dat we privacy hoog in het vaandel dragen, mag duidelijk zijn. Daarom is Jane ontwikkeld met de grootste aandacht voor het respecteren van de persoonlijke levenssfeer. De Jane-sensoren detecteren alleen beweging en temperatuur. Ze hebben géén camera en kunnen dus geen beelden maken, noch geluid registeren.

3. Met Jane, evolueer je mee naar welzijnsmonitoring systeem

Jane analyseert dagelijks de activiteit van de senior. Op basis van die uitgebreide inzichten in de gewoontes van de senior brengen we meteen ook het welzijn van in kaart. Wanneer is hij wakker geworden? Stijgt het aan toiletbezoeken? Beweegt hij minder? Zo sporen we mogelijke problemen, of zelfs dieper liggende medische problemen, sneller aan het licht. En beschik je als zorgverlener meteen ook over de nodige inzichten om het gesprek met zorgvrager, familie of andere professionele zorgverleners aan te gaan.

4. Met Jane, ook groeien buiten je eigen muren.

Met Jane kies je voor een slimme zorgoplossing die quasi géén limieten heeft. De Jane-kit kan eenvoudig aangepast worden aan de specifieke zorgbehoeften van een bewoner zodat het systeem doorheen de tijd mee evolueert met die persoon. Bovendien ondersteunt Jane het concept van woonzorgzones waarbij we in zorginstellingen, en even goed thuis, een ecosysteem creëren tussen alle partijen (zorgvrager, familie, buren, .. of zorgverleners) zodat Jane overal en altijd kan helpen (ont)zorgen. Meer weten? Lees meer in onze whitepaper "Jane, de toekomst van de ouderenzorg."

banner3-left

5. Met Jane, géén infrastructuurwerken nodig

Het volledige Jane-pakket (hub, sensoren, alarmknoppen, tablet, alle installatiebenodigdheden) wordt meegeleverd, geïnstalleerd, geïmplementeerd. Mét een maandelijks betaalsysteem, pauze-service en integratiemogelijkheden met bestaande systemen op maat. Wij denken dus graag mee hoe we jouw specifieke noden nu kunnen beantwoorden. En even goed kunnen meegroeien met zorgnoden van bewoners.

Mocht je toch zelf willen installeren? Geen probleem, dan is dat ook perfect mogelijk. De Jane-kit installeren je zonder andere infrastructuurwerken.

Zo verhoogt Jane niet alleen de veiligheid op ieder moment onafhankelijk van de locatie - binnen en/of buiten de muren van je zorginstelling. De toekomstgerichte set-up zorgt meteen ook voor een méér moderne de uitstraling van iedere residentie.

Stap binnen in de Jane leefwereld met ons Jane magazine.

Nog meer weten over alle Jane-mogelijkheden? Stap binnen in de Jane leefwereld met ons Jane magazine. Je komt alles te weten over wat we voor je en jouw senior kunnen betekenen, wat ons uniek maakt en hoe Jane het leven van enkele gebruikers veranderd heeft.